Topkwaliteit en service, scherpe prijs!


Team Notarissen staat voor scherpe prijs-kwaliteitverhouding in haar full service concept. Of het nu puur advieswerk is of in combinatie met het opstellen en ondertekenen van een akte waarin zaken tot in de details vastgelegd zijn. De nadruk ligt op kwaliteit! Liever nog concurreren wij op persoonlijke aandacht, goede en duidelijke uitleg en kwaliteit. Je komt echter nooit voor verrassingen te staan. Na inventarisatie zijn we helder en duidelijk over wat we gaan doen met de bijbehorende prijsopgave.

Vast, variabel en uurtarief

Daarnaast leveren wij puur advies tegen een scherp uurtarief. Binnen het ondernemingsrecht hebben we voor veelvoorkomende werkzaamheden een vast tarief.

Elders een goedkopere offerte? Je kunt ons altijd voor een second opinion vragen. Dit bedoelen wij ook met full service.

Online offerte?

Dat kan! Bijvoorbeeld voor het maken van een testament, voor het opstellen en ondertekenen van een koopakte voor een huis of voor een hypotheekakte. Klik daartoe op onderstaande link en vul de aanvraag zo volledig mogelijk in. Het kan zijn dat we om aanvullende informatie vragen, in andere gevallen reageren we direct met een aanbieding. Je hoort in ieder geval van ons.