Wie kent u wel, wie niet? Even voorstellen: Ons hele team.

Notarissen

Mr Reinier Thissen

Notaris

Reinier Thissen studeerde als kleinzoon van een notaris rechten in Leiden en werd in het jaar 2000 notaris in Maastricht, als opvolger van notaris Judith Druncks. Reinier heeft hart voor het notariaat en zijn onderneming. Dit blijkt onder meer uit het feit dat innovatie binnen het notariaat en de bedrijfsvoering bij hem enorm belangrijk zijn. Reinier heeft een groot empathisch vermogen, is helder in zijn uitleg en met gepaste humor zorgt hij voor een prettige sfeer.

x

Mr Stefan Vrancken

Toegevoegd Notaris

Stefan is sinds 1999 actief in het notariaat. Eerst in het Heerlense en vanaf 2003 in Maastricht. Als toegevoegd notaris houdt hij zich bezig met alle disciplines van het vak o.a. met projectontwikkeling. Stefan vindt daarnaast de internationalisering van de praktijk interessant: “Al 1 op de 6 klanten is van buitenlandse komaf en hiervoor moeten we een officiële vertaling laten opmaken”. Privé houdt hij zich met veel enthousiasme bezig met de geschiedenis van Maastricht en is hij al jaren bezig met stamboomonderzoek (Genealogie)

x

Medewerkers vastgoed

Mr Daniëlle Driessen

Kandidaat-Notaris

Daniëlle Driessen is kandidaat-notaris bij Team en is vooral actief binnen vastgoed.

x

Mr Kim Roelofs

Kandidaat-Notaris

Al op de middelbare school raakte Kim tijdens een beroepenoriëntatie geïnspireerd om notarieel-recht te gaan studeren. Daarna deed ze ook nog een tweede studie theologie. Nu houdt ze zich vooral bezig met vastgoedzaken bij Team. “Het begeleiden van de klant door het hele vastgoedproces met juridische kennis en goede service is voor mij de echte uitdaging”.

x

Anouk Severens

Medewerker

Service en dienstverlening zijn Anouk als voormalig horeca-manager niet vreemd. De overstap enkele jaren geleden naar de secretariële ondersteuning in het notariaat bevalt haar erg goed. “Ik leer iedere dag weer wat nieuws en net zoals in de horeca wil je dat de klant tevreden is en een volgende keer terugkomt”.

x

Mr Frank van der Zee

Medewerker

De liefde dreef Noord-Hollander Frank van der Zee naar Limburg. Als jurist werkte hij eerder bij een grote financiële dienstverlener alvorens in 2017 de vastgoedafdeling van Team te versterken. Inmiddels verknocht aan Carnaval rijdt Frank ook heel graag op zijn randonneur of motor. Liefst lange trajecten, samen met een goede maat.

x

Umani Demirörs

 Medewerker

x

Yannick Severeyns

Medewerker

Yannick is medewerker vastgoed bij Team.

x

Maikel Rietjens

Medewerker

x

Tamara Hoksbergen

Medewerker

Vanwege het werk van haar man kwam Tamara vanuit het midden van het land naar Maastricht. Lange tijd werkte ze in de makelaardij maar sinds de verhuizing naar het zuiden is ze nu al meer dan 10 jaar notarieel medewerkster vastgoed bij Team. Ze heeft veel plezier in haar werk en heeft daarnaast ook een passie voor muziek en wandelen.

x

Job Salden

Medewerker

x

Manon Peters-Smeets

Medewerker

Sinds 2011 is Manon aan Team verbonden als secretarieel medewerker vastgoed.

x

Mr Esmée Lensing

Medewerker

Na haar studies te hebben afgerond, werkt Esmée als notarieel medewerker vastgoed bij Team. Klantcontact en service, is wat haar drijft. Al tijdens haar studie kwam dat tot uiting toen ze bij een tweetal toprestaurants werkte. Ook na werktijd doet ze veel om haar sociale netwerk uit te breiden. Ze is een gepassioneerd paardrijdster en geeft ze paardrijles aan jonge kinderen.

x

Sharon Kortenray

Medewerker

Opgeleid als directiesecretaresse kwam ze bijna 5 jaar geleden terecht op ons kantoor, als secretarieel ondersteuner vastgoed. Sharon voelt zich helemaal thuis in de administratieve taken maar ze houdt ook erg van het klantcontact. “je kunt echt iets betekenen voor mensen”. En dat vindt ze dankbaar aan haar werk.

x

Marjo Jongen

Medewerker

x

Mr Jill Janssen

Medewerker

​Jill studeerde fiscaal recht en is gestart als jurist vastgoed bij Team. Ze koos voor het notariaat omwille van het klantcontact, de dienstverlening en de afwisselende werkzaamheden. In haar vrije tijd gaat ze graag op reis en houdt ze van tennis en skiën.

x

Medewerkers Personen- en Familierecht

Mr Rob Buisman

Kandidaat-Notaris

“Juridisch ontzorgen is mijn doel”. Met duidelijk taalgebruik een moeilijke juridische zaak uitleggen zodat de klant tevreden en gerust naar buiten gaat. Sinds 2017 is Rob bezig aan deze uitdaging bij Team. Is Rob niet aan het werk dan richt hij zich in zijn vrije tijd op de gastronomie. Koken en genieten, met zijn partner en met vrienden.

x

Martijn van der Sande

Medewerker

Martijn werkt alweer een paar jaar bij Team, “de tijd gaat erg snel als je je thuis voelt op je werk”, merkt Martijn op. Als bijna-jurist houdt hij zich bezig met personen- en familierecht. “Het contact met de klant, de afwisseling van mijn werkzaamheden en de omgang met mijn Team-collega’s doen mij elke ochtend goed geluimd naar mijn werk gaan”.

x

Daphne van de Klundert

Medewerker

Vanaf 2008 werkt Daphne al bij Team als notarieel medewerker in personen- en familierecht. Een Verklaring van Erfrecht, het afwikkelen van een nalatenschap, het is haar allemaal niet vreemd. Het klantcontact, de variatie in het vakgebied en het afwikkelen van een zaak van A to Z trokken haar naar het notariaat. Daphne is erg geïnteresseerd in woninginrichting, wat tevens een goede vrije tijdsbesteding is voor haar!

x

Mr Myjoka Simons

Medewerker

In 2018 afgestudeerd als juriste is Myjoka nog niet zo lang geleden begonnen bij Team. Binnen personen- en familierecht, houdt zij zich bezig met verdelingen bij een scheiding, testamenten, samenlevingscontracten. Het notariaat is voor haar tot nu toe een leuke, leerzame reis, het vakgebied waar ze graag verder in wil. Daarnaast bakt Myjoka graag. Niet zozeer voor het bekende tv-programma maar liever voor haar partner, familie en vrienden.

x

Nicole Philippi

Medewerker

Nog heel even heeft Nicole gewerkt als jonge starter bij de voorganger van oud-notaris Groutars. Daarna bleef ze dat kantoor trouw. Nicole heeft een enorme ervaring wat haar zeer allround maakt maar met een focus op personen- en familierecht. “Geen enkele nalatenschap is hetzelfde en het uitzoekwerk daarin doet mij nog iedere dag met veel plezier naar mijn werk gaan”.

x

Mr Demi Saçu

Medewerker

x

Kyra Widdershoven

Medewerker

x

Mr Yasmine Oqbani

Medewerker

Binnen Team Notarissen houdt Yasmine zich bezig met het Personen- en Familierecht. De dynamiek in het werk en de diversiteit van het cliëntencontact spreken haar aan. Yasmine bakt en wandelt in haar vrije tijd.

x

Junior Mvuala Mavinga

Medewerker

x

Medewerkers Ondernemingsrecht

Mr Jesse Russel

Medewerker

Studeerde handel- en ondernemingsrecht in Maastricht en begon als derivatenhandelaar. Hij ruilde zijn deskfunctie maar wat graag in voor meer klantcontact en dienstverlening in het notariaat. Jesse vindt het een uitdaging om ondernemers notarieel te begeleiden en samen met de notarissen te adviseren. Deze dynamiek kan hij na zijn werk goed afschakelen in sport. Hij helpt ook vrijwillig afstudeerders van HS Zuyd met advies in scriptieonderzoeken.

x

Philippe Brepoels

Medewerker

x

Medewerkers Secretariaat en Administratie

Ilona van der Tuyn-Baartman

Medewerker

Na eerst in de makelaarsbranche gewerkt te hebben, besloot Ilona in 2013 Team te versterken als boekhoudster en administrateur. Ook houdt ze zich bezig met Personeelszaken. Thuis wachten niet alleen haar partner en zoon, maar ook 3 paarden, 2 honden en een mountainbike.

x

Bibi Beckers

Medewerker

Ben je wel eens binnengelopen bij Team? Grote kans dat Bibi je te woord staat. Ze is receptioniste en doet ze sinds 1994. Indertijd wilde ze eigenlijk in een autogarage gaan werken maar het lot besliste anders. Al meer dan 25 jaar is dit wat ze heel graag wil: Contact met de klant en mensen op hun gemak stellen met een kop koffie. Wat haar betreft nog eens zoveel jaren.

x

Denise Jacobs

Medewerker

Denise vindt de afwisseling in haar werk als secretarieel medewerkster het aantrekkelijkst. Nog niet zolang in het notariaat actief maar ze vond het vanaf het begin al fantastisch. “Het notariaat is zoveel meer dan dat het misschien lijkt!” Naast een passie voor muziek en dans is ze erg geïnteresseerd in haar roots en de Indonesische keuken.

x

Anna Nguyen

Medewerker

Anna is een echte Maastrichtse. Geboren in Maastricht, met Vietnamese roots. Thuis zou ze graag koken, maar haar moeder doet dat te graag. Daarom is Anna vooral dol op erg lekker eten. Eigenlijk alles uit de internationale keuken. Netflix is een ander favoriet tijdverdrijf.

x