Wat kan Team Notarissen voor jou betekenen?

Team heeft een full service dienstverleningsconcept en is werkzaam op alle notariële rechtsgebieden op gespecialiseerd niveau. We zijn zowel gericht op de gangbare notariële zaken als ook op specialistische gebieden. De projectontwikkeling, estate-planning en herstructurering van bedrijven behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze gespecialiseerde Teams werken met jou en je adviseur samen binnen de verschillende vakgebieden. Zodoende kunnen wij ons met de volle aandacht richten op jouw wensen. Wil je meer weten over onze dienstverlening, hieronder staat een onderverdeling van de vakgebieden binnen het notariaat. Je mag ook direct contact met ons opnemen. Tel. +31 (0)43 328 2750

Vastgoed / Onroerend Goed

Je kunt bij ons terecht voor alle zaken die te maken hebben met vastgoed zoals de aan-, verkoop en/of levering van je bestaande-of nieuwbouw woning, de vestiging-, oversluiting- en/of verhoging van je hypotheek. Maar ook voor de aankoop- en/of financiering van een beleggingspand of de juridische en fiscale ondersteuning bij de ontwikkeling van een vastgoed project. We hebben korte lijnen met makelaars, vastgoed-adviseurs, hypotheekbemiddelaars, gemeenten en kadaster, waardoor we snel kunnen schakelen!

Personen- en Familierecht

“Ik ga samenwonen, trouwen of scheiden. We willen graag onze (klein-)kinderen wat schenken. Wat zijn de spelregels voor voogd, bewind en executeur? Hoe regel ik mijn nalatenschap? Wat mag en wat moet in je testament? Wat is het doel van een levenstestament tot algehele volmacht? Wat kan ik voor mijn vader en/of moeder regelen? Ik ben erfgenaam, maar ik moet kiezen of en hoe ik deze erfenis aanvaard.” Wat nu? In al deze situaties helpt en adviseert Team-Notarissen. We staan je bij met raad en advies en regelen de verdere afhandeling. Ontzorging tot in de puntjes zodat je echt gerust gesteld bent!

Ondernemingsrecht

De oprichting van een rechtspersoon (BV, NV, stichting, coöperatie of vereniging) Een aandelenoverdracht of emissie, een kapitaalinbreng, fusies en splitsingen, verpandingen. We zijn graag van dienst in deze voor iedere onderneming belangrijke zaken. Daarnaast kunnen we helpen bij het opstellen van bepaalde overeenkomsten en reglementen. Denk aan aandeelhouders-, maatschap- en VOF-overeenkomsten, of reglementen voor directies en raden van commissarissen. Wij zijn gewend om met advocaten, accountants, fiscalisten en adviseurs voor jou en je onderneming samen te werken in een team!

Overige diensten

Legalisaties, notariële verklaringen, proces-verbaal akten, second opinions en/of legal opinions. Estate-planning, financiële bescherming van ouderen en zo veel meer… Team-notarissen is van alle notariële markten thuis.