Wie zijn we

Team Notarissen in Maastricht is de notaris van vandaag én morgen. Up-to-date, flexibel en toegankelijk. Ons team bestaat uit zo’n 30 vakkundige medewerkers die persoonlijke aandacht voor je hebben, helder en duidelijk communiceren en specialistische kennis hebben.

Wat is onze werkwijze?

​De Team-gedachte gaat verder dan ons eigen kantoor. Samen met jou en je adviseurs vormen wij één geheel om je notariële zaken begrijpelijk te regelen. Vanzelfsprekend onafhankelijk, onpartijdig, integer en met oog voor ieders belang. Ons team werkt voor jou als particulier en voor de ondernemer. We zijn een modern kantoor dat midden in de samenleving, het bedrijfsleven en in de publieke sector staat.

Waar vind je ons?

Ons kantoor is centraal gelegen aan de Avenue Céramique 105 in Maastricht en prima bereikbaar te voet, per fiets, auto en OV. Voor de deur van ons kantoor vind je zelfs een parkeerplaats met laadpaal voor een hybride- of elektrische auto! Wij staan met ons team graag voor je klaar op maandag t/m vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur. In overleg ook buiten de gangbare openingstijden en bij jou thuis. Akte of advies nodig? Neem contact met ons op of loop gewoon eens binnen!

Onze dienstverlening, full service en digitaal

Een goede notaris is er voor iedereen! Team Notarissen is een full service kantoor. Of je nu komt voor het regelen van je testament, de aankoop en financiering van je nieuwe woning of de oprichting van een BV, Stichting of Coöperatie. Wij helpen je verder met onze expertise en tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wat Team Notarissen voor jou kan betekenen, lees je bij Diensten. En omdat wij niet van gisteren zijn en belang hechten aan je privacy, communiceren wij met Notaris dossier online. Een hedendaagse service waarmee je zelf online je eigen dossier kunt inzien, volgen en de gevraagde documenten kunt uploaden. Dat is snel, veilig en praktisch.